Fizetés és szállítás, ÁSZF

 

Tisztelt meglévő és új ügyfeleink!

Korona vírus járvány miatt kialakult helyzet miatt tájékoztatjuk önöket:

Webáruházunk a nap 24 órájában fogadja rendeléseiket, minden rendelés elérhetőségéről, szállíthatóságáról, raktárkészletről 24 órán belül informáljuk önöket.

Cégünk maximálisan betartja a higiéniás szabályokat, minimalizáljuk a személyes kontaktust, sofőrünk folyamatosan minden állomás után fertőtlenít és minden partnerünknél betartja a személyes érintkezés előírásait, árufizetésre az átutalást preferáljuk a készpénz helyett, lehetőség szerint.

Webáruházunk az ország egész területén vállalja a megrendelt és visszaigazolt termékek kiszállítását. A kiszállítás minden esetben házig történik, a webáruház saját autójával, illetve futárszolgálattal. Házhoz szállításunk a megrendelt termékek emeletre felhordását, lakásba történő bepakolását nem tartalmazza.


A megrendelést követően az email-es visszaigazoláson kívül munkatársunk minden esetben telefonon is egyezteti a leszállítás pontos idejét és helyét.

Fizetés:

  • Kiszállításkor készpénzben átvételkor.
  • Előre utalás szállítás előtt( számlát e-mail-en küldjük).
  • Szerencsi boltban személyes átvételkor.

Szállítási díjak:  4 Variáció közül kell vásárlás végén választania. Minden ár bruttó áfás Ár!

1 : 150000.Ft Feletti vásárlások Országosan Ingyenesen szállítjuk!

2 : 100.000.- Ft Feletti vásárlása esetén Ingyenesen szállítunk Budapesten és 60 km-es környezetében.

3 : Zuhanykabinok, Kádak, Bútorok, Burkolatok,  nagy terjedelmű termékek: Országosan: 13500.-ft ért szállítjuk értékhatárokat nem elérő rendelések esetén.

4 : Csaptelepek, kiegészítők, egyéb fürdőszoba felszerelések, kiscsomagban feladható termékek: Országosan: 2900.-ft ért szállítjuk.

Ha nem biztos benne hová sorolja be a terméket kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a 06202491040 -es számon, ne adja le rendelését ha nem biztos a szállítási díjban!

vagy érdeklődjön  e-mailben: profilstore@gmail.com

 

A Fürdőszoba és burkolat áruház Ászf, ellálási jog, cookie , adatvédelm az oldal alsó menüjébn található.

 

 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok